Луценко Анита, Андреева Катерина «Зробимо це швидко»

Комплектация книг Cookfast 1 рабочй день!

Описание
125 рецептів, які суттєво полегшать життя кожної сучасної жінки. Незважаючи на те, що Аніта Луценко спортивний тренер, вона багато років активно вивчає здорове харчування. Завдяки цьому в книзі зовсім немає ніяких обмежень. Страви дозволяють відчути новий смак і піти від накатаної програми в прийомах їжі. Книга врятує тих, хто втомився стояти на кухні.
  • Список must-have продуктів, що мають бути на кухні - від посуду до спецій
  • Секрети заморозки продуктів, заготовок і страв
  • 15 сніданків із морозилки, 20 мега-соусів, 45 страв до 20 хвилин
  • Основні страви, які легко приготувати і неможливо забути
  • Десерти, за які не мучитиме почуття провини
  • Як експериментувати на кухні в кайф
Аніта Луценко: "Ця книга відмінно відображає наші відносини з кухнею, а ще — руйнує міф про те, що стрункі жують тільки селеру і прісну курячу грудку. Корисна їжа - та, що є смачною." Катерина Андреєва: "Стояти годинами біля плити — не варіант. Тут я ділюся секретами: як організований процес готування на професійних кухнях. Звільнивши час, ви полюбите готувати."

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.