Браун Деніел Джеймс «Диво в Берліні: як дев'ять веслярів поставили нацистів на коліна»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис

Бестселер за версією New York Yimes. Продано понад 1 000 000 примірників! «Диво в Берліні» – дві майстерно зшиті сюжетні лінії, написані талановитим оповідачем. Перша розповідає нам історію простих американських хлопців, які в один з найважчих періодів в історії США – Велику депресію – відвойовують своє право на гідне майбутнє. Друга сюжетна лінія переносить нас до Німеччини, де Гітлер уже задумав свій найстрашніший план – Другу світову. Перш ніж розв’язати війну, він хоче приспати ворога: показати, що Німеччина гостинна, вільна і мирна держава. З цією метою керівництво країни вирішує провести Олімпійські ігри 1936-го року, куди, у складі збірної США з веслування, потрапляють наші герої. Книга, написана на основі реальних подій, розповідає нам про дружбу, вірність, відчайдушну боротьбу добра та зла. Та головне – проводить паралелі з сучасним світом, змушує задуматись над тим, що подібний сценарій може повторитися, або й вже повторюється, сьогодні.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.