Ларсон Эрик «Диявол у білому місті»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Ерік Ларсон - американський журналіст і письменник, п'ять його книг були у списках бестселерів "The New York Times". Побудований на реальних подіях історичний роман «Диявол у Білому місті» був нагороджений премією Едґара Алана По, отримав Золотий Кинджал від Асоціації письменників-криміналістів і став фіналістом Національної книжкової премії. 2010 року Леонардо Ді Капріо придбав права на екранізацію книжки, а режисером фільму став Мартін Скорсезе.

Для проведення Чиказької Колумбійської виставки 1893 року — події, яка вразила світ неосяжною величчю творчого задуму, — архітектор Деніел Бьорнем побудував Біле місто. На півроку воно стало живою казкою для чорного, задимленого і брудного Чикаго. І поки зводили сяюче електричними вогнями диво, справжньою какофонією жаху стала похмура будівля на розі Шістдесят третьої і Воллеса. Одержимий манією вбивства аптекар Голмс обладнав її підвал газовою камерою і крематорієм. А навколо за нез’ясованих обставин зникали десятки жінок, яких привабили величне свято і синьоокий красень — останнє, що вони бачили в житті…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.