Матиас Энар «Компас»

Комплектація книг Видавництво Старого Лева 1 робочий день!

Опис

Віденський музикознавець Франц Ріттер проводить довгу безсонну ніч, опинившись сам на сам зі страшним діагнозом і зі спогадами, які накочуються, мов хвилі. Франц повертається думкою до своїх подорожей Сирією, Єгиптом, Іраном: там він провадив дослідження, там шукав свій Схід і себе в ньому. Там шукав дорогу до коханої Сари, і згадки про неї щоразу болісні й солодкі. Францові спогади супроводжують мандрівники й авантюристи, науковці та поети, художники та музиканти, чиї шляхи перетиналися на Сході, чиї думки так чи інакше були спрямовані туди, куди вказував їхній внутрішній компас.

Матіас Енар – автор десяти романів, п’ять із них відзначені різними престижними літера турними преміями, зокрема Гонкурівською (роман «Parle-leur de batailles, de rois et d’éléphants» (2010) – Гонкурівська премія ліцеїстів, роман «Rue des voleurs» (2012) – Гонкурівська премія за вибором країн Сходу). У 2015 році його роман «Компас» отримав основну Гонкурівську премію. Матіас Енар отримав освіту в галузі мистецтва і є професійним перекладачем з арабської та персидської мов (переклав тексти Mirzâ Habib Esfahâni та Yussef Bazzi).

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.