Грабовська Ірина «Леобург. Два романи в одній книзі»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Дилогія "Леобург" Ірини Грабовської в одному оновленому виданні! Перша частина "Остання обитель бунтарства" потрапила у довгий список "Книга року ВВС-2020"! Дилогія «Леобург» — один з небагатьох творів у жанрі стімпанк в українській літературі. Отримавши у спадок старий маєток, Данило здогадувався, що його життя зміниться, але навіть уявити не міг наскільки. Адже будинок виявляється з секретом: з нього відкривається портал у паралельний світ — у місто митців і винахідників Леобург, де в небі пурхають невагомі літоциклетки і пливуть череваті дирижаблі, кудись у незвідане несуть своїх пасажирів стрімкі монорельси, парові механізми виконують хатню роботу... Проте над яскравим і на позір радісним Леобургом уже нависли чорні хмари: владу в місті захопив божевільний диктатор, а лещата зажерливих імперій, які хочуть підім'яти під себе останню обитель бунтарства, стискаються. Як вистояти в цій війні й урятувати чарівний Леобург, не втративши ні себе, ні свого кохання?
Ірина Грабовська — українська письменниця і блогерка, у минулому — журналістка і перекладачка. Писала сценарії для комп'ютерних ігор. Співавторка військового бестселеру — хроніки «У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту» (під псевдонімом Анастасія Воронова). Веде блоги, присвячені письменництву, у «Facebook» і «Telegram».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.