Олтрейд Даґоґо «Нове мислення. Від Айнштайна до штучного інтелекту: наука і технології, що змінили наш світ»

Комплектация книг Vivat 1 рабочй день!

Описание
Ця книжка розповість, як змінювався наш світ разом з ідеями, що вийшли за межі звичного уявлення про повсякденні речі: від батарейок, фотографій і літальних апаратів до перших відеоігор, становлення Microsoft і Apple та зростання ролі соцмереж. Від часів промислової революції до сьогодення людство безперервно створювало й винаходило нові способи поліпшити життя, і цей шлях точно ввійде в історію. А ще книжка неабияк здивує і переверне ваше уявлення про те, звідки з’явилися автомобілі, комп’ютерні програми чи штучний інтелект.
Про автора Даґоґо Олтрейд — засновник YouTube-каналу ColdFusion з майже 3 млн підписників, на якому від 2007 року розповідає про історію та принципи дії технологій. Олтрейд також займається музикою під псевдонімом Burn Water та продюсує інших музикантів.
Что еще купить
Записки українського самашедшого

Костенко Ліна

Записки українського ...
310 грн.
Купить
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
280 грн.
Купить

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.