Гаррісон Гаррі «Сталевий Щур. Книга 3»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Джеймс Болівар ді Ґріз — шахрай і авантюрист, кожна оборудка якого — справжній витвір мистецтва і можливість розважитися. Та під час чергової «розваги» усе раптом летить шкереберть. Джима заарештовує Загін Спеціального Призначення — організація, яку очолює легендарний Гарольд Петерс Інскіпп. Джим стає одним зі спецпризначенців і починає навчатися у секретному штабі Спецзагону. Випадкова знахідка, на яку Джим натрапляє в архівах штабу, кидає Сталевого Щура в осердя небезпечної гри. Готується масштабна галактична афера з викраденням зорельота. І вперше до такої карколомної оборудки не причетний ді Ґріз. Здається, у галактиці з’явився новий Сталевий Щур...
Про автора: Гаррі Гаррісон — один із найвідоміших у світі письменників-фантастів. Його романи та оповідання перекладені трьома десятками мов. Письменник був майстром гумористичної та сатиричної фантастики, став номінантом на премії «Неб’юла» й «Локус» і здобув титул ґрандмастера фантастичного жанру.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.