Леви Марио «Стамбульська казка»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

«Стамбульська казка», İstanbul Bir Masaldı, Маріо Леві – сімейна сага, яка занурює нас у світ трьох поколінь сім’ї турецьких євреїв після закінчення Другої світової війни і до кінця 80-х років. Як свідок або детектив, який збирає докази, оповідач ходить вузькими вуличками одного зі старих етнічних районів Стамбула, збираючи «казки», розповіді його жителів про минуле та сучасне життя людей, які в рідному місті все менше й менше відчувають себе як вдома.

«Стамбульська казка» вийшла турецькою в 1999 році; вже за рік отримала літературну нагороду Yunus Nadi і була переведена англійською, німецькою, французькою, італійською, грецькою, сербською і багато іншими мовами світу.

Що ще купити
Записки українського самашедшого

Костенко Ліна

Записки українського ...
310 грн.
Купити
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
280 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.