Рассел Стюарт «Сумісний з людиною. Штучний інтелект і проблема контролю»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
У нашому уявленні надлюдський штучний інтелект — це потужне цунамі, яке загрожує не лише роботі чи людським стосункам, а й усій цивілізації. Конфлікт між людьми та машинами — неминучий, а його фінал занадто передбачуваний. У цій книзі провідний дослідник Стюарт Рассел стверджує, що цього сценарію можна уникнути, однак ми маємо переосмислити штучний інтелект. Автор описує короткострокові вигоди, які можна очікувати, і відкриття, які ще потрібно здійснити. Рассел припускає, що ми можемо перебудувати штучний інтелект на новій основі, відповідно до якої машини будуть стриманими, альтруїстичними й прагнутимуть досягати наших цілей, а не власних. Та якщо передбачені прориви справдяться і на нас очікує поява надлюдського штучного інтелекту, це створіння буде могутнішим за людину. Чи можемо ми гарантувати, що воно ніколи не матиме влади над нами?
Що ще купити
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
280 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.