Петренко М. «У Бога за пазухою»

Комплектація книг Апрiорi 1 робочий день!

Опис

Останні воєнні і кілька повоєнних років західні області України були повиті болями, тривогами, героїкою боротьби за Українську Державу. Масовий здвиг організаційно оформився в надійну політичну структуру, воєнно – зосередився в УПА – Українській Повстанській Армії, яка від Покрови 1942 р. вступила в нерівний бій з двома імперськими потугами – гітлерівською і сталінською. Бійці вершили подвиги і гинули, їхні родини репресували, кидали до катівень, вивозили в снігові обшири Сибіру. А як же діти? Як їм було – вчитися, рости, ставати громадянами нової держави, плекати в маленьких душах батьківські мрії? Саме про це і оповідають новелки та образки цієї книжки.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.