Памук Орхан «Химерність моїх думок»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Чи можна стати щасливим, випадково викравши замість коханої дівчини наречену, з якою ніколи раніше не зустрічався? Це настільки ж імовірно, як і прожити нещасливе життя з дружиною, яку начебто кохав. Але химерність, яку відчуваєш, усвідомлюючи, що тепер зобов’язаний одружитися з цією незнайомою і некрасивою жінкою, залишиться у твоїх думках назавжди… «Химерність моїх думок» — історія про кохання і про життя. Це історія про місто Стамбул, яке є повноправною дійовою особовою книги, та про людей, що приїхали до нього із села в пошуках кращої долі. Події роману відбуваються протягом більш ніж сорока років – з 1969 по 2012 рік. Головний герой Мевлют працює на вулицях Стамбулу, спостерігаючи як вулиці наповнюються новими людьми, місто знаходить і втрачає нові та старі будівлі, з Анатолії бідняки приїздять на заробітки. Перед ним здійснюються перевороти, влада постійно змінюється, а Мевлют так само ходить вулицями, зимовими вечорами питаючи себе, що ж відрізняє його від інших людей, чому у нього в голові постійно химерні думки про все на світі і хто ж насправді його кохана, якій він пише листи останні три роки…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.