Перис Б.А. «За зачиненими дверима»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Ґрейс і Джек Енджели — прекрасне молоде подружжя, що промениться коханням. Він — успішний багатий адвокат, який шляхетно захищає скривджених жінок. Вона — чудова господиня, яка пожертвувала кар’єрою заради піклування про домашнє вогнище, і дбайлива опікунка для молодшої сестри із синдромом Дауна. Історія їхнього знайомства схожа на казку. Приятельки в захваті від Джека й нишком заздрять Ґрейс, якій так пощастило з чоловіком і котра тепер живе життям, про яке можна тільки мріяти. Але чи так усе ідеально за зачиненими дверима затишного гніздечка? Чому Ґрейс ніколи сама не підходить до телефону? А головне — навіщо на вікнах спальні встановлено ґрати?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.