Перри Сара «Змій з Ессексу»

Комплектация книг Vivat 1 рабочй день!

Описание
Лондон, кінець XIX століття. Кора Сіборн, до якої чоловік ставився з такою байдужістю, з якою тільки міг, після його смерті відчуває полегшення. Але поки що вона не наважується на нові стосунки. Жінка залишає столицю й оселяється в глухому куточку графства Ессекс. Від нажаханих місцевих жителів вона чує дивну, сповнену містики історію про змія, після появи якого в селищі стали зникати люди. Проте Кора не вірить у це і разом із місцевим пастором намагається всіх заспокоїти. І між цими двома, здавалося б, абсолютно різними людьми виникають стосунки, які змінюють їхні життя. Так усі герої втягуються в містичну й загадкову історію, в якій переплелися біль, страхи, наука, релігія, політика, життя, смерть і кохання… в різних його проявах.

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.