Возняк Григорій «60 років біля класної дошки. Моя активізація навчально-пізнавальної діяльності на уроках математики»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Богдан 1 робочий день!

Опис
Книга відомого українського методиста, автора шкільних підручників і численних методичних та дидактичних матеріалів з математики Г.М. Возняка, що підводить підсумок його 60-літнього служіння біля класної дошки. Містить розлогі автобіографічні замальовки, написані крізь призму багатогранної власної педагогічної діяльності, а також дві знакові праці, що узагальнюють наполегливі пошуки автора шляхів активізації навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроках з алгебри та геометрії. Описуються конкретні форми і методи роботи вчителя для різних типів навчальних занять у школі. Для педагогів, насамперед учителів математики і студентів педагогічних вишів фізико-математичного профілю, а також для учнівської молоді, яка мріє про учительську професію.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.