Еткінз Пітер «Чотири закони, що рухають Всесвіт»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Фабула 1 робочий день!

Опис
Закони термодинаміки надають руху всьому, що відбувається у Всесвіті. Від раптового розширення хмари газу до охолодження гарячого металу, від розгортання листка до перебігу самого життя — усе рухається або гальмується цими законами. Ця коротка, але дотепна книжка знайомить читачів з одним із наріжних каменів сучасної науки — чотирма законами термодинаміки, що встановлюють фундаментальні поняття, як-от температура й тепло, виявляють стрілу часу й навіть саму природу енергії. Автор, Пітер Еткінз, один з найбільших авторитетів у галузі термодинаміки, простою мовою й майже не застосовуючи математики, пояснює суть цих законів і те, як вони функціонують. Переклад: Мар’яна Мунтянова.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.