Вільчек Френк «Основи. 10 ключів до реальності»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Лабораторія 1 робочий день!

Опис
Щодня ми не замислюємося про якісь фундаментальні фізичні закони. А насправді ж, вони всюди навколо нас. І автор цієї книжки нам це покаже. Наші моделі мислення просто дуже зациклені на тому, що відбувається тут і зараз, на поверхні, але інколи варто копнути трошки глибше, щоб побачити: світ повсюдно складається з законів фізики, з фізичних об’єктів і явищ. Але щоб охопити це фізичне, треба розвинути межі свого мислення. Все по місцях розставить у цій книзі не просто фізик, а Нобелівський лауреат.
Про автора Френк Вільчек - американський фізик-теоретик, лауреат Нобелівської премії з фізики 2004 року за відкриття асимптотичної свободи в теорії сильних взаємодій (спільно з Девідом Гроссом і Девідом Політцером). Професор Массачусетського технологічного інституту, член Національної академії наук США та Американського філософського товариства.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.