Набокова Ника «Сповідь колишньої коханки»
Жанр: Нон-фикшн

Комплектация книг Форс 1 рабочй день!

Описание
Коли життя підносить нам «сюрприз» у вигляді болісних, нестерпних, заплутаних ситуацій, ми впадаємо в ступор. І тоді у нас з’являється вибір — скаржитися й страждати чи обернути все, що відбувається, на свою користь. Історія, якою Ніка Набокова ділиться з читачами, — про другий варіант. Ця книга — проста, доступна, зрозуміла розповідь про те, як знайти в собі сили, як почати «підіймати голову», як спрямувати свої страждання в правильне русло, як подбати про свій моральний стан, знайти себе, зібрати по шматочках і зробити на цьому ім’я. Особистий досвід і правильні, екологічні психологічні рекомендації, легке пояснення всього, що відбувається, й, звісно, підтримка.

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.