Бостром Нік «Суперінтелект. Стратегії і небезпеки розвитку розумних машин»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Футурологи попереджають: штучний інтелект з’явиться вже у 2040–2050 роках. Та чи готовим до нього буде людство? Чи розіграється сценарій, не менш яскравий, як у блокбастерах: розумні машини повстануть проти людей і знищать їх? Професор Оксфорду Нік Бостром наголошує: тільки від нас залежить, до кращого чи гіршого призведе поява розумних машин. Штучний інтелект може як спростити життя людства, зробити його кращим, так і стати загрозою для нашого виду. Щоб останнього не відбулося, варто створити суперінтелект, що розділятиме наші цінності. У цій справі всі козирі в руках людини: це ж вона створить машину, а не навпаки. Як використати цю перевагу правильно й уникнути можливих загроз, розповідає Нік Бостром. До його думок дослухаються світила нашого часу, у тому числі й Ілон Маск, який вважає цю книжку вартою прочитання.
Нік Бостром — шведський дослідник, професор Оксфорду, у межах якого очолює Інститут майбутнього людства, спікер конференції TED. Автор чотирьох книжок і понад 200 публікацій у періодиці. Двічі потрапляв у список 100 світових мислителів за версією Foreign Policy. Його праці перекладено більш ніж 28 мовами.
Що ще купити
Записки українського самашедшого

Костенко Ліна

Записки українського ...
310 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.