Емерсон Клінт «100 життєво важливих навичок»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис

Опинитись у небезпеці чи стати жертвою катастрофи може будь-хто, у будь-яку мить, перебуваючи у будь-якому місці - чи то у найвіддаленішому куточку світу, чи на власному подвір'ї. Шанси на виживання залежатимуть передусім від того, як добре ви розумітимете, в чому полягає загроза. Зорієнтуватися у разі небезпеки вам допоможе цей посібник, що містиь практичні поради та інструкції, якими у своїй діяльності послуговуються працівники спецслужб. Подані у ньому відомості значно підвищать імовірність вашої перемоги незалежно від того, з якою саме небезпекою вам доведеться зіткнутися.

Ці 100 життєво важливих порад не потребують розуміння чи застосування "високих технологій", адже складні інструкції - це останнє, що вам знадобиться у небезпечній ситуації.

Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.