Бурлака Александр «Balcony Chic»

Комплектация книг Основи 1 рабочй день!

Описание
Книга, в якій автор документує унікальний архітектурний феномен та розповідає історію про його зародження, потворність і красу народного будівництва. Від парковки для машини до басейну з часом балкони стали справжнім об’єктом для експериментів. На сторінках альбому представлені фотографії неоднозначних українських балконів: пластикових, дерев’яних, застарілих, сучасних, розмальованих, заставлених речами, озеленених, засклених. Кожен з них унікальний, як і його господар. Олександр Бурлака - випускник факультету архітектури Київського національного університету будівництва і архітектури. Художник та архітектор, працює у сфері інсталяції, фотографії та експозиції. У своїх роботах Бурлака досліджує архітектуру та її трансформацію в пострадянських країнах.

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.