Гербер Стефани «Довершена краса. Понад 150 рецептів природних засобів догляду за тілом»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Натуральні косметичні засоби здатні чинити потужний оздоровчий та лікувальний вплив на організм як ззовні, так і зсередини. У цій книзі наведені прості рецепти, послуговуючись якими ви завжди відчуватимете себе привабливою, перетворите власне помешкання на зону комфорту. Зробіть лише перший крок — повірте, вам це до снаги, і вже незабаром ви дізнаєтесь, якою неймовірно захопливою справою є виготовлення натуральних засобів краси та гігієни власними руками. Техніка їх створення дуже проста: вам не знадобляться ані вигадливі інгредієнти, ані хитромудре обладнання — для початку досить скористатися тим, що можна знайти на кожній кухні. І незалежно від того, прагнете ви звільнитися від стресу чи стати впевненішою в собі, час, витрачений на експерименти з натуральними засобами краси, принесе вам неабияку користь і неймовірну насолоду
Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.