Клейсон Джордж «Найбагатший чоловік у Вавилоні»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис

Змінилися часи, замість золотих монет з’явилися паперові купюри й картки для виплат, та незмінними залишаються закони грошей. Ще давні вавилоняни знали, як заробляти й примножувати статки. Так вони перетворили своє місто в найбагатше у світі.

Завдяки книжці «Найбагатший чоловік у Вавилоні» кожна людина може відкрити для себе закони грошей. Цю збірку притч Джорджа Клейсона, стилізованих під вавилонські історії, ще називають посібником із фінансової кмітливості.

Для кого книжка:

Для тих, хто хоче розпрощатися з порожнім гаманцем.

Чому ця книжка:

На відміну від традиційних підручників, збірка притч Джорджа Клейсона написана просто й захопливо, без складних термінів і нудних розділів. Щоб зрозуміти і втілити написане, вам не треба мати економічну освіту.

Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.