Венц Изабелла «Протокол Хашимото. 90-денна програма відновлення здоров’я щитоподібної залози»

Комплектация книг Букшеф 1 рабочй день!

Описание
Здоров’я кишечника — ключ до активного метаболізму, балансу гормонів і уникнення запального процесу, який спричинює багато захворювань. А найкоротший шлях до здоров’я кишечника — це клітковина. Гастроентеролог Вілл Бульсевич запевняє: для того щоб оздоровити організм і позбавитися зайвої маси тіла, не потрібні обмежувальні дієти. Достатньо наповнити свій раціон багатими на клітковину продуктами харчування. Він докладно й зрозуміло пояснює механізми, які вмикаються або вимикаються під впливом бактерій, що живуть у кишечнику, розповідає, як саме можна запобігти негативним і домогтися позитивних змін, а головне — переконливо доводить: бути здоровим зовсім нескладно.

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.