Ґандріх Стівен «Рослинний парадокс. Кулінарна книга»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Відомий кардіохірург доктор Стівен Р. Ґандрі, автор бестселера «Рослинний парадокс», представляє нову кулінарну книгу, в якій зібрано 100 простих рецептів для здорового харчування. Автор крок за кроком розкриває секрет здорового харчування і ділиться найулюбленішими і корисними рецептами. Серед розмаїття найпопулярніших страв, що схвалені програмою «Рослинний парадокс», кожен знайде свої найулюбленіші: рецепти пончиків і млинців, піци й страв тайської кухні, фрикадельок і спагеті, тістечок і морозива тощо. До списку рецептів увійшли неймовірні страви від кухарів - володарів кулінарних премій. Ласкаво просимо до кулінарної книги "Рослинний парадокс"!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.