Геральник Питер «Сем Філліпс: винахідник рок-н-ролу»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис

Сем Філліпс - це геній-візіонер, продюсер, який із середини ХХ століття власноруч про-клав революційний шлях лейблу Sun Records. Музика, що її він творив у крихітній мемфіській студії зі своїми підопічними - Елвісом Преслі, Айком Тернером, Гаулін Вулфом, Джеррі Лі Льюїсом, Джонні Кешем та багатьма іншими - перевернула світ. Філліпс популяризував винятковий сплав голосів чорних та білих виконавців, які черпали життєву силу американської простонародної музичної традиції і в той же час утверджували, раз і назавжди, нове музичне майбутнє.

Це найґрунтовніше анотоване біографічне дослідження побудоване на безпосередньому знайомстві автора з героєм книги, що тривало більш ніж 25 років, а також на обширних інтерв'ю практично з усіма легендарними артистами Sun Records. Ґеральнік пропонує палкий та автентичний портрет американського самородку, що справив надзвичайний вплив на світову культуру.
Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.