Хабінець Іван «Таємниці шахівниці»

Комплектація книг Богдан 1 робочий день!

Опис
Ви тримаєте книгу, яка запрошує до пізнання таємниць однієї з найінтелектуальніших ігор, придуманих людством, — шахів. Розкриваючи оволодіння шаховою майстерністю в незвичний спосіб, навчає логічно мислити та аналізувати, розмірковувати та порівнювати, бути уважним та зібраним, виховує вміння розподіляти і зважувати свої сили, керувати ситуацією та емоціями, прищеплює зосереджуваність, витримку і терпіння. Усі батьки мріють виростити зі своєї дитини генія. І ніякі іграшки і комп’ютери так не сприяють цьому, як шахи. Уже в п’ятирічних вони розвивають цілеспрямованість та концентрацію і стимулюють фантазію. Книга призначена всім, хто бажає присвятити частинку свого життя цій древній грі: дітям і батькам, юним і дорослим, початківцям і розрядникам.
Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.