Сирс Уильям «Ваша вагітність: практичний порадник від зачаття до народження»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Під час вагітності більшість жінок стикаються з ідентичними проблемами, переживають сході фізичні й емоційні навантаження, тож, прагнути допомогти їм у такий непростий і відповідальний період життя, Вільям і Марта Сірзи, відомі фахівці в галузі педіатрії, вирішили написати книгу, в якій би містилася найнеобхідніша інформація про перебіг вагітності, про те, як майбутні породіллі повинні діяти у тій чи інший ситуації, про особливості розвитку плода в утробі матері. Зокрема, читачі дізнаються: Про етапи розвитку дитина і про те, як при цьому змінюється тіло та зовнішній вигляд жінки; Який раціон харчування рекомендується майбутній мамі; як слід ставитися до різноманітних тестів і генетичних досліджень, що їх зазвичай пропонують вагітним; чи можна захистити плід від шкідливого впливу навколишнього середовища; як жінці під час вагітності поводитись на роботі – як поінформувати керівництво про свій стан, якому одягу надавати перевагу, якого режиму дотримуватись; чи можна в період вагітності займатися фізичними вправами; на які критерії слід звертати увагу, вибираючи курси підготовки до пологів. На додаток до розділів, присвячених різним аспектам розвитку малюка і підготовки жінки до пологів, у книзі містяться спеціальний словничок акушерської термінології, а також розділ «Десятий місяць» з порадами стосовно поведінки в післяпологовий період. Це видання допоможе майбутнім батькам дізнатися про те, що є нормою, а що — ні, як краще вчинити в тій чи іншій ситуації, до кого звертатись у разі виникнення проблем. Вільям і Марта Сірзи — досвідчені спеціалісти в галузі педіатрії, акушерства та гінекології, а також відомі автори. Доктор Сірз свого часу працював у дитячій лікарні при Гарвардському медичному інституті (США), а також у найбільшій дитячій лікарні світу в місті Торонто (Канада). Загалом він практикує понад 40 років. Марта Сірз – кваліфікована медсестра, фахівець із прийняття пологів, консультант із грудного вигодовування дітей.
Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.