Оден Мішель «Відроджені пологи»

Комплектація книг Смакі 1 робочий день!

Опис
Вперше найвідоміша книга французького доктора Мішеля Одена – історія пологового відділення в лікарні м.Пітів’є – була видана у 1984 р США, згодом перекладена 13-ма мовами світу. При Одені природність та свобода стали лікарняною практикою; поклавшись на фізіологію, лікар і півдюжини акушерок змінили ставлення до пологів і практику в усьому світі. І продовжують змінювати. Палати з домашньою атмоферою, мінімум втручань у несвідомий процес пологів – тиха революція: головні дійові особи в пологах – жінка … та її дитина. У центрі – особистісні, а не технічні аспекти пологів. Книга призначена для широкого кола читачів: батьків, які знаходяться в очікування дитини, акушерів та лікарів, які готові переглянути загальноприйняті підходи, студентів медичних навчальних закладів, доул та психологів.
Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.