Вестра Катаріна «Життя до народження»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
ПРО КНИЖКУ Чи задумувались ви про те, як ви з’явилися на світ? Коли у вас з’явилися нервові клітини? Або коли ви почали бачити? Головний герой науково-популярної книжки «Життя до народження» – ви, ваш внутрішньоутробний розвиток і ваше народження. Це неймовірна подорож у той етап вашого життя, про який ви ніколи нічого не пам’ятали. КОМУ ВАРТО ЧИТАТИ КНИЖКУ «ЖИТТЯ ДО НАРОДЖЕННЯ» Книжку буде цікаво читати подружній парі, яка готується стати батьками і тим, хто уже має дітей. Також студентам медичних факультетів та лікарям, які хочуть просто і доступно пояснити про вагітність своїм пацієнтам. Тим, хто веде курси підготовки до пологів і лекції про вагітність. Ця книжка про кожного з нас і для кожного з нас. Хочете дізнатися, як почалося ваше життя? 4 ЦІКАВИХ ФАКТИ ІЗ КНИЖКИ: ▪ На 4 тижні вашого життя ви розміром лише 0,1 мм і через поділ клітин трохи схожі на малину. ▪ Існують люди з двома наборами ДНК. ▪ Внутрішні органи не одразу утворюються такими, якими ми бачимо їх в анатомічних атласах. Спочатку вони схожі на невеликі трубки. ▪ Якби ми роздрукували нашу формулу ДНК, отримали б 100 товстих томів, на прочитання яких пішло б 95 років. ІЗ КНИЖКИ ВИ ДІЗНАЄТЕСЯ: ▪ як відбувається запліднення, ▪ що відбувається в організмі жінки за декілька годин після запліднення, ▪ як розвивається плід і що змінюється кожен тиждень під час вагітності, ▪ як і коли формуються нервові клітини і багато іншого.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.