Камберленд Найджел «100 правил для майбутніх мільйонерів. Стислі уроки зі створення багатства»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Від автора світового бестселера "100 правил успішних людей"! Від автора книг-світових бестселерів з управляння персоналом та з коучингу! Стислі уроки зі створення багатства! Переважній більшості людей, незалежно від того, в якій країні вони проживають, на шляху до багатства доводиться долати схожі перепони, застосовувати подібні підходи, ухвалювати ті самі рішення. Про що йдеться, ви дізнаєтесь із цієї книги. Автор докладно пояснює, з чого слід починати розбудову власної фінансової бази, як визначити кращі для себе можливості, як розпорядитися навіть незначними коштами, застерігає від необачних кроків та підводного каміння, що чатує на недосвідчених підприємців; певна увага приділяється питанням законодавства. У кожному розділі цієї книги міститься порада з певного питання: з чого можна розпочати створення власної матеріальної бази, як краще розпорядитися наявними коштами, куди і коли доречно інвестувати, до кого звернутися по допомогу в разі невдачі тощо.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.