Паундстоун Уильям «9,99. Міф про чесну ціну»

Комплектация книг Наш Формат 1 рабочй день!

Описание
«Вигідна пропозиція!», «Дешевше не буде!» — слогани, які ми бачимо чи не на кожному кроці. Та як люди раціональні й звиклі до реклами, ми вважаємо, що здатні залишитися до них байдужими, що відрізнимо справді вигідну покупку від здирництва. Проблема лише в одному — наше уявлення оманливе. Залежно від обставин, ту саму ціну ми можемо сприймати по-різному. Автор аналізує, як продавці «граються» зі споживачами, створюючи «спеціальні пропозиції» чи змінюючи розмір упаковки, як дизайн товару впливає на нашу оцінку, що відбувається, коли ціна закінчується на магічні 9,99. А також показує, чому цифри, навколо яких обертається світ, аж ніяк не такі логічні, як іноді здається.

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.