Примаченко Ольга «До себе ніжно. Книга про те, як цінувати й берегти себе»

Комплектація книг Букшеф 1 робочий день!

Опис
«До себе ніжно» — це книга для тих, хто тривалий час ігнорував свої потреби й бажання, стримував почуття та емоції, мовчав про найважливіше для себе й не сприймав себе справжньої. Авторка пропонує стати собі другом і ставитися до себе з найбільшою ніжністю, на яку ви здатні. А для цього потрібно спершу почути й відчути себе. Саме це ви й зробите, прочитавши книгу Ольги Примаченко й застосувавши її практичні поради. У сучасному світі з його шаленим темпом, незліченними задачами й постійним прагненням до успіху дуже легко забути про себе. Забути про свої бажання й почуття, перестати дбати про себе, бо ж ніколи, адже в тебе є купа робочих задач, які треба виконати щонайліпше, є сім’я, про яку потрібно дбати щонайкраще, є друзі та знайомі, з якими варто поводитися щонайтепліше. Але все це ми можемо дати лише тоді, коли маємо ресурс, тобто те, що підтримує наше повноцінне життя, а не просто існування, що заряджає нас енергією, що дає змогу любити себе, а відтак — любити й інших.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.