Девид С. «Емоційна спритність. Як почати радіти змінам і отримувати задоволення від роботи та життя»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Вивчаючи емоції протягом 20 років Сьюзен Девід дійшла висновку, що ні розум, ні тип особистості не визначають успіх. Його визначають наші емоції, а точніше — вміння їх контролювати. Саме це авторка називає "емоційною гнучкістю". Внутрішній спокій, вміння розуміти себе дозволяє не тільки почуватися впевнено у будь-якій ситуації, а й досягати успіху на роботі, в особистому житті, творчості. Авторка впевнена, що емоційна гнучкість, вміння підлаштовуватися під мінливий та швидкозмінний світ подій дозволяє уникнути стресів, негативних думок та почуттів і впевнено рухатися вперед. Ця книга допоможе вам зрозуміти природу своїх емоцій, навчитися приймати їх і жити з ними у злагоді. Ви нарешті знайдете підхід до опанування своїх переживань, будете отримувати задоволення від спілкування і досягати своїх амбітних цілей.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.