Набокова Ніка «Годі бути вівцею»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Ніка Набокова вже зарекомендувала себе як автор книг бестселерів про своє минуле як коханки. Тепер же вона представляє свою нову роботу, головна мета якої допомогти читачеві прокинутися від стану байдужого ставлення до себе. Вона допоможе кожному усвідомити, що жити потрібно саме зараз, не відкладаючи на міфічне потім. І найголовніше, завдяки автору ви не тільки прийдете до розуміння того, що потрібно щось змінювати, але та отримаєте багато випробуваних автором на власному досвіді рад, уроків і підказок про те, з чого починати та до чого прагне. Занадто часто в нашому житті ми прагнемо бути «хорошими» для інших, тим самим забуваючи про самих себе. У нас постійно крутиться в голові думка, що ось ще трохи та поживу для себе, але час йде, а пожити для себе так і не вдається. Настав час все змінити, і цей час зараз. У цій книзі Ніка Набокова говорить про трьох важливих складових людського життя. По-перше, це глава «про себе». У ній автор закликає вас познайомиться з самим собою; прийняти своє минуле; говорить про те, де взяти сили; розповідає про страх, самооцінку та любов до себе. По-друге, це глава «про мир та людей». У ній йдеться про те, як перестати залежати від думки оточення і навчиться робити свій власний вибір. По-третє, це глава «про любов». Тут автор говорить про залежні відносини, заміжжя і самотність.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.