Фанг Джейсон «Інтервальне голодування»

Комплектація книг Букшеф 1 робочий день!

Опис
Інтервальне голодування — одна з найпопулярніших нині дієтичних стратегій. Сучасні дослідники зусібіч вивчили давню ідею посту й не лише підтвердили її дієвість для схуднення, а й довели неабияку користь для здоров’я. Правильно застосоване інтервальне голодування може допомогти позбавитися метаболічних порушень, поліпшити когнітивні функції мозку й збільшити тривалість життя. Всесвітньо відомий фахівець із питань харчування доктор Джейсон Фанґ зі співаторами діляться дієвою програмою інтервального голодування й відповідають на найпоширеніші запитання щодо такого виду дієти. Інформація, викладена в книзі, дасть змогу кожному читачеві вибрати індивідуальний план голодування й досягти найліпших результатів. Метод інтервального голодування, який прийшов на зміну ідеї «їсти потроху й часто», досі викликає багато дискусій серед як лікарів, так і прибічників інших стратегій схуднення. Однак все більше наукових досліджень не лише підтверджують безпечність голодування для організму і його сприяння схудненню, а й доводять користь цього методу для здоров’я. Втім, багато з тих, хто чув про цей метод і готовий його спробувати, бояться перестати їсти, бо не знають, із чого розпочати, як зробити все правильно й що робити, якщо щось піде не так. А ще у них виникає багато запитань. Чи зможу я працювати, як і раніше? Чи не відіб’ється голодування на моєму настрої? Чи вистачить сил на буденні справи й фізичні заняття? Чи не почуватимуся я постійно голодним і чи не викличе це депресії? Доктор Джейсон Фанґ, всесвітньо відомий фахівець із питань харчування, та його співавторки, кожна з яких пройшла нелегкий, але успішний шлях від проблем із надмірною масою тіла й здоров’ям до зовсім іншого життя, відверто й докладно відповідають на ці та інші важливі питання. У книзі «Інтервальне голодування» нема якоїсь конкретної програми, натомість у ній викладені основні правила та принципи цієї методики. Відтак кожен читач, спираючись на отриману інформацію, зможе скласти свою індивідуальну програму й скористатися нею.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.