Царенко Наталья «Як ми псуємо наших дітей і як припинити це робити»

Комплектація книг Школа 1 робочий день!

Опис
Після шести перевидань книга «Як ми псуємо наших дітей і як припинити це робити» від дитячого та сімейного психолога Наталії Царенко стала вдосконаленою збіркою найпоширеніших, можна сказати, хрестоматійних помилок у батьківстві. Авторка з височини свого професійного й батьківського досвіду буквально «по поличках» розкладає всі хибні переконання, що здатні зашкодити маленькій особистості, світогляд та моральні засади якої лише починають формуватися. У цьому виданні кожен з батьків упізнає свої улюблені педагогічні прийоми, які, виявляється, є руйнівними для довірливих та гармонійних відносин з дитиною. Ця збірка є надійним помічником та мудрим порадником для всіх, хто прагне створити сприятливу атмосферу в родині. Книга розбиває на друзки стереотипи про виховання: те, що здавалося перевіреним та дієвим методом, насправді є нічим іншим, як прикрою помилкою, яка з часом може призвести до негативних наслідків. Праця Наталії Царенко не лише вказує на недоліки та похибки у стосунках з дітьми, але також пропонує шляхи їх подолання і заохочує до позитивних змін.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.