Стотхарт Кетрін «Як знайти спільну мову. Впевненість і харизма при спілкуванні з особистостями різного типу»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Багатьом із нас бракує вміння уникати незручних ситуацій під час спілкування із різними людьми, а передусім – з малотовариськими і непоступливими. Та, на щастя, ми в змозі навчитися знаходити спільну мову з особистостями будь-якого типу. Пропонована вашій увазі книга допоможе набути навичок комунікації, почуватися впевнено за будь-яких обставин, краще розуміти інших людей, подобатись їм, будувати з ними добрі стосунки. Зокрема, ви маєте змогу:
  • Дізнатися про чотири стилі людської поведінки і визначити, який із них властивий особисто вам
  • Навчитися розрізняти стилі інших людей, знаходити з ними спільну мову, передбачати і попереджати можливі конфлікти та проблеми
  • Отримати практичні поради стосовно того, як діяти за різних типових обставин, як справляти належне враження і впливати на людей, як максимально ефективно комунікувати з ними.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.