Гарді Бенжамін «Не примушуй себе. Альтернатива силі волі»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Щодня ми намагаємося боротися з поганими звичками: менше залипати у смартфони, відмовитися від пізніх походів до холодильника, кинути курити. Ми обіцяємо собі «з наступного тижня» більше рухатися, здоровіше харчуватися чи раніше лягати спати. А коли все це не вдається — звинувачуємо себе, списуючи на слабкість сили волі. Автор цієї книжки переконує: припиніть силувати себе і спробуйте змінити коло спілкування. Коли ми активно впливаємо на умови навколо нас, наприклад, оточуємо себе новими людьми, іншими стають і наші емоції, думки й цінності. У цій книжці автор покаже, як впливати на власне середовище й завдяки цьому неодмінно досягати цілей. Бенджамін Гарді — письменник і колумніст. Дописувач ділових видань Forbes, Fortune, Fast Company, Business Insider. Здобуває докторський ступінь з організаційної психології в Університеті Клемсона (США).

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.