Пітерс Стів «Парадокс Шимпанзе. Менеджмент розуму»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Усі ми народжуємося з певними особливостями, з яких одні доведеться просто прийняти, а інші — за можливості змінити. І тут надзвичайно важливо вміти відрізняти одні від інших. Саме цьому вчить професор Стів Пітерс на прикладі лімбічної системи мозку, яку він називає Шимпанзе. Парадокс полягає в тому, що Шимпанзе може бути водночас вашим найліпшим другом і найзапеклішим ворогом. Ви не відповідаєте за природу свого Шимпанзе, однак можете керувати ним. Управління своїми емоціями й думками — це навичка, опанувати яку вам допоможе книга «Парадокс Шимпанзе». Ґрунтуючись на багаторічному досвіді роботи в клінічній психіатрії, спостереженнях за пацієнтами та спортсменами, яких консультує, Стів Пітерс пояснює, як і чому діє ваш Шимпанзе, та дає конкретні поради із управління ним.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.