Чиксентмігаї Мігай «Потік. Психологія оптимального досвіду»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Чиксентмігаї вивчав такі незвичайні теми як щастя, креативність, особисте благополуччя. Найбільше професора прославило виведене ним поняття "потік".
Професор стверджує, що стану натхнення, при якому людина займається цікавою їй справою і максимально розкриває свій потенціал, можна домогтися в будь-якій галузі. Він називає потоком те абсолютне єднання зі справою, коли для людини перестає існувати щось інше, коли вона повністю зосереджена своїй справі. Цей стан супроводжується небувалим почуттям підйому, задоволення, усвідомлення власної майстерності. Ця книга стане у нагоді тим, хто прагне по-справжньому щасливо прожити своє життя. Для тих, хто цікавиться психологією як дисципліною, кого в принципі приваблює феномен щастя, та кому так сильно не вистачає щастя у власному житті. У стані потоку задоволення зливається із зусиллями і сенсом, живить енергією безмежний стан радості

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.