Вебб Брендон «Приціл: як приймати кращі рішення, коли весь світ проти тебе»

Комплектація книг Yakaboo Publishing 1 робочий день!

Опис
Розповсюджений вислів «колишніх не буває» цілком надається до автора цієї книжки. Бізнес та успіх у бізнесі — друга серія життя Брендона Вебба, колишнього морського піхотинця та снайпера-"морського котика", спецпризначенця з досвідом бойових дій в Афганістані та Іраку, фахівця з військового вишколу. Зараз він є автором бестседерів, гучних розслідувань та CEO багатомільйонного бізнесу Hurricane Group. У книжці «Приціл» він розповідає, як навички та життєві уроки, здобуті під час навчання у війську та в бою, допомагали йому долати виклики у цивільній кар'єрі. Хоча досвід спецпризначенців є одним з найунікальніших та найскладніших можливих досвідів, Вебб розповідає, як використовував його, долаючи труднощі та негаразди у бізнесі.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.