Кумбс Шері «Привіт, щастя!»

Комплектація книг Жорж 1 робочий день!

Опис
Усі ми подеколи сумуємо і сердимося. Ця весела книжка із заняттями — чудова нагода подумати й поговорити про речі, від яких тобі сумно, і зробити так, щоби вони не заважали радіти життю. Цікаві завдання допоможуть подолати смуток і злість, ба більше — подарують ідеї про те, як покращити самопочуття. Ці вправи допоможуть тобі позбутися страху, навчитися розуміти свої почуття, правильно реагувати на ситуації, обговорювати з кимось (якщо захочеш) те, що тебе турбує, і рости сміливою, впевненою і позитивною людиною. Користуйся цією книгою в затишному місці, де почуваєшся розслаблено. Тобі вирішувати, які сторінки опрацьовувати. Якщо хочеш, можеш виконувати завдання з однієї сторінки на день або з усіх одним махом. Починай з будь-якої сторінки, повертайся до неї багато разів, на свій розсуд. Твоя книжка — твої правила!
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
169 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
169 грн.
Купити
Малечі про інтимні речі

Ярмоленко Юлия

Малечі про інтимні речі
175 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.