Боулер Джо «Розум без меж! Навчайся, зростай і живи без бар’єрів»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Ніхто не ідеальний від природи. Нейропластичність мозку дає людині змогу розвиватися, тому обмежень для вдосконалення не існує. Якщо нам щось не вдається зробити, причиною цього є те, що від дитинства й до зрілого віку ми керуємося низкою упереджень та уявлень про те, що начебто вміємо «краще», а до чого геть «не здібні». За допомогою цієї книжки ви зрозумієте, що проста зміна сприйняття допоможе поглянути на все по-новому та пробудити інтерес до навчання. Успіх — наслідок тривалого процесу, а не стала величина. Наука, творчість, лідерство — усі двері відкрито, варто лише докласти зусиль та перебудувати свої уявлення, щоб стати успішним у тому, що вас цікавить.
Джо Боулер — професорка Стенфордської школи вищої освіти, викладачка математики, засновниця youcubed — центру ресурсів з вивчення математики для вчителів, учнів та батьків, викладає курси з розвитку мислення, скерованого на зростання. Володарка численних премій у галузі науки та освіти, а за версією BBC стала однією з 8 викладачів, які «змінюють обличчя освіти». Авторка книжок і статей, має публікації в The New York Times, TIME magazine, The Telegraph, The Wall Street Journal та інших виданнях.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.