Кемерон Джулія «Шлях митця. Духовна дорога до примноження творчості»

Комплектація книг Видавництво Старого Лева 1 робочий день!

Опис

Якщо ви перебуваєте у творчій кризі, не бачите, куди рухатися далі та як реалізувати свій творчий потенціал, ця книжка допоможе подолати внутрішні та зовнішні перешкоди та відкрити у собі митця.

«Шлях митця» Джулії Кемерон — це практичний курс, розрахований на 12 тижнів щоденних занять, що допоможе митцю-початківцю, а ним може стати кожен, розгледіти і розбудити в собі нові, несподівані таланти, приспані скептицизмом, насмішками, некомпетентною критикою та різними комплексами.

Джулія Кемерон побудувала блискучу кар’єру журналіста, працюючи в «Нью-Йорк Таймс», «Rolling Stone», «The Chicago Tribune» та інших виданнях. Була заміжня за Мартіном Скорсе зе, працювала з ним над трьома фільмами, освоюючи професію кінорежисера. Джулія — автор віршів, п’єс, телевізійних сценаріїв, але найбільшу популярність їй при несли її книги-бестселери, присвячені творчим здібностям людини. Ось уже два десятиліття Джулія проводить міжнародні семінари, які разом з її книгами надихнули мільйони людей на реалізацію їх творчих цілей.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.