Улаф Шеве «Суперстудент. Як навчатися легко і з задоволенням, просто змінивши підхід»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Чимало хто вважає, що не здатен учитися краще, бо високих ре-зультатів досягають тільки найрозумніші. У своїй книжці Улаф Шеве переконливо доводить, що це не так. Автор, який від самої молодшої школи не ловив зірок з неба, завдяки своєму унікальному підходу до навчання перетворився на суперстудента, який зміг вступити одра-зу в декілька найкращих університетів світу. У своєму посібнику він розповідає про всі техніки, які застосовував з таким чудовим резуль-татом: як читати і як запам’ятовувати, як складати усні й письмові іспити, як підвищити мотивацію і продуктивність, як покращити дисципліну й відповідальність, а головне — як знаходити в навчан-ні баланс, щоб отримувати від нього справжнє задоволення! Якщо ви хочете покращити свої оцінки й стати найкращим студентом, при цьому не жертвуючи своїм вільним часом, ця книжка саме для вас.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.