Махбубані Кішор «Чи виживе Сингапур?»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
«Бути чи не бути, чи, можливо, таки бути?» — це риторичне запитання про майбутнє Сингапуру. Чи виживе місто-держава, за площею менша від Києва? Чи вдасться сингапурцям зберегти те, що вони збудували за пів століття незалежності? Чи зможуть вони й далі розвивати освіту та утримувати при владі інтелектуальну еліту? Про це розмірковує дипломат із 33-річним досвідом Кішор Махбубані.
Кішор Махбубані — дсингапурець з індійським корінням, дипломат і науковець. У 1971–2004 роках працював у Міністерстві закордонних справ і був постійним представником Сингапуру в ООН. Викладав у Сингапурському національному університеті й Гарварді. Увійшов до 100 провідних світових мислителів за версією Foreign Policy (2010, 2011). Автор восьми книжок, серед яких «Чи можуть азіати думати?» і «Китай переміг?»

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.