Бабич А «Путівник по Одесі»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Те, що Одеса - місто особливе, знають усі. Але в чому ж полягає ця його "особливість"? Зрозуміти або хоча б наблизитись до цього розуміння й допоможе наша книжка - новий путівник по Одесі. Автор книжки, маючи величезний досвід роботи з туристами у своєму місті, розділив розповідь на самостійні тематичні маршрути. Він розповідає про історі.ю Одеси, про незвичайних людей, що мали безпосереднє відношення до цього міста, знайомить з Одесою літературною і кримінальною, театральною і портовою, і, звичайно, з Одесою єврейською. Все це зроблено для того, щоб: а) полегшити життя туристам, які приїздять до Одеси; б) зацікавитися екскурсіями мешканців самої Одеси. У путівнику читач знайде ЦВ - цінні вказівки, які полегшать йому знайомство з Одесою, і знамениті одеські майси - анекдоти, що чудово передають атмосферу цього неповторног міста.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.