Волкова Юлия «Дитина і суспільство»

Комплектация книг Школа 1 рабочй день!

Описание
Працюючи за цим зошитом, дитина сформує позитивне ставлення до себе, розширить елементарні уявлення про будову тіла, здобуде елементарні навички особистої гігієни, розширить уявлення про предметне довкілля, здобуде знання про сім’ю та рідний край, про доброту, чуйність, товариськість, людяність. Зошит укладено за чинними програмами розвитку дитини дошкільного віку та призначений для використання в освітній роботі, що спрямована на ознайомлення дітей з довкіллям. Матеріал кожного заняття відповідає принципу інтеграції (до занять інтегровано матеріал з природознавства, із розвитку мовлення, підготовки руки до письма, логіки, суспільствознавства). Пропоновані завдання дібрано за трьома напрямами: навчальним (збагачення знань та уявлень про предметне середовище, життя людей та самого себе); розвивальним (формування та розвиток вмінь та навичок, навичок спостерігати, аналізувати, виділяти загальні ознаки предметів, об’єктів, систематизувати та групувати їх за різними критеріями тощо); виховним (виховання культури спілкування у соціумі). Дидактичні ігри, вірші, прислів’я, загадки, запам’яталочки, вміщені на сторінках зошита, зроблять навчання дітей цікавішим. У кінці зошита подано перелік тем із зазначенням задіяних освітніх ліній, який може бути використаний педагогами-практиками під час складання календарно-тематичного планування занять на рік

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.