Альбом «Малятко-зайченятко. Погода»

Комплектація книг АССА 1 робочий день!

Опис
Як мінливий цей світ навколо! Тільки що світило сонце, а через мить ллє дощ як з відра, і вітер свище, і блискавка блискає. Спостерігаючи за погодою разом з малюком-зайчиком, ваша дитина познайомиться з природними явищами, їх назвами, потренує увагу, пам'ять і дрібну моторику. Малятко-зайченятко - це серія книжок з наклейками для розвитку основних навичок малюків у віці від двох років. Завдання на сторінках книг підібрані так, що дитина може виконувати їх і без допомоги дорослих. Великі наклейки зручно клеїти, а товстий контур малюнків сховає огріхи при прикрашенні. Округлені краї сторінок і обкладинки абсолютно безпечні, так що малюк може самостійно грати з книжками і розглядати яскраві ілюстрації.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.