Брукс Фелісіті «Моя перша книжка про природу»

Комплектація книг книголав 1 робочий день!

Опис
  • Хто такий пуголовок?
  • Чому квітам потрібні бджоли?
  • Хто живе в морі?
  • Що ми знаємо про комах?

Ця пізнавальна книжка розповість дітлахам віком від двох до семи про світ природи. Вона містить більше ста наліпок, якими читачі зможуть прикрашати сторінки, виконуючи завдання.

З книжки малі дослідники світу зможуть дізнатися про пори року та про різні види тварин, побачити, як з’являється на світ метелик і як із насінинки виростає нова квітка. Тут дуже просто і цікаво показані харчові ланцюжки, описані особливості й потреби тварин і рослин, а також зображені сліди деяких звірів.

«У мене самої маленька дитина, тому я знаю, наскільки важливо знайти баланс між розвагами та практичними речами, – розповідає директорка і співзасновниця Книголаву, Світлана Павелецька. – Ця книжка саме така – коли дитина навчається граючись. Скажу відверто, першу книжку я пройшла сама і не могла відірватися, доки не переробила всі завдання».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.